DE IT CARRIÈREBEURS

De IT Carrièredagen

De IT Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de IT.


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 en 23 maart 2024 op het grootste IT carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op
De IT Carrièrebeurs 2023:

Werken bij Axians Werken bij Cegeka Werken bij Adyen
Werken bij Accenture Werken bij Sogeti Werken bij Ordina
Werken bij Capgemini Werken bij Calco Werken bij Formorrow
Werken bij Topicus Werken bij CGI Werken bij Defensie
Werken bij Exact Cisco Networking Academy Werken bij Oracle
Werken bij Conclusion Werken bij Experis Werken bij ChipSoft


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De IT Carrièrebeurs op 22 & 23 maart 2024 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax was de host van de 25ste editie van De IT Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van De IT Carrièrebeurs op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.

WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De IT Carrièrebeurs kon je gratis ruim 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEKAG Connect
Reshift