THE INTERNATIONAL MASTER FAIR

The International Master Fair

The International Master Fair is hét carrière-evenement in Nederland voor bezoekers uit Nederland en de Dutch Caribbean met een bachelor of master, zonder én met werkervaring.


Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 & 23 maart 2024 op The International Master Fair met een innovatieve mix van on- en offline werving, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende onderwijs instellingen hadden een stand op The International Master Fair 2023:

tio Hogeschool van Amsterdam University of Twente
ScriptieMaster Make IT Work Wageningen University & Research
Education First Tilburg University Werken in de Caribbean
Integrand Fast Forward Career Qompas - vind je talent Aiesec


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór The International Master Fair op 22 & 23 maart 2024 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax was de host van de 25ste editie van The International Master Fair!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van The International Master Fair op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.


WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens The International Master kon je gratis ruim 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEK