DE TECHNIEK CARRIÈREBEURS

De Techniek Carrièredagen

De Techniek Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de Techniek.


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 & 23 maart 2024 op het grootste Techniek carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op
De Techniek Carrièrebeurs 2023:

Werken bij Boskalis Werken bij Mammoet Werken bij Van Oord Marine Ingenuity
Werken bij Royal HaskoningDHV Werken bij Canon Production Printing Werken bij ProRail
Werken bij Enexis Werken bij CBRE Werken bij Feadship
Werken bij Stork Werken bij Movares Werken bij BAM
Werken bij Heijmans Werken bij Randstad Werken bij Stedin
Werken in de Caribbean Werken bij Equans Werken bij SPIE


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Techniek Carrièrebeurs op 22 & 23 maart 2024 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax zal de host zijn van de 25ste editie van De Techniek Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van De Techniek Carrièrebeurs op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.

WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Techniek Carrièrebeurs kon je gratis ruim 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEKKivi Engineering Society