DE ZORG & WELZIJN CARRIÈREBEURS

De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (ook bijna) afgestudeerde Zorg en Welzijn kandidaten met werkervaring.


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 & 23 maart 2024 op hét Zorg & Welzijn carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs 2023:

Werken bij OLVG Werken bij UMC Utrecht Werken bij Amsterdam UMC
Werken in de Caribbean Werken bij 's Heeren Loo Werken bij RIVM
Werken bij Korian Werken bij Veiligheidsregio Kennemerland Werken bij Ministerie van Defensie
Werken bij PIDZ Werken bij Medisch Spectrum Twente Werken bij UWV
Werken bij Cordaan Werken bij Mediant Werken bij COA
Werken bij Arts & Zorg Werken bij Rode Kruis Ziekenhuis Werken bij Beweging 3.0


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs op 22 & 23 maart 2024 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax was de host van de 25ste editie van De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.


WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs kon je gratis ruim 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam


FacebookTwitterLinkdeIn

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Match&MeetJobnet Matching Your TalentSLAM!KNAEK