Werken in de Caribbean

Werken in de Caribbean

De "Werken in de Caribbean" eilandstand als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor (bijna) afgestudeerden en (young) professionals die graag (weer) in het Caribisch gebied willen werken.


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!

Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 & 23 maart 2024 op de "Werken in de Caribbean" eilandstand als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs 2023 op het grootste carrière-evenement van Nederland – voor de optimale combinatie van on- & offline talent acquisition - stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

Onder andere de volgende werkgevers haddeb een stand op de "Werken in de Caribbean" eilandstand:

Werken bij EY Dutch Caribbean Werken bij Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort Werken bij Grant Thornton
Werken bij Openbaar Ministerie - Curaçao, Sint Maarten, Bonaire & Sint Eustatius Werken bij Janssen de Jong Groep Werken bij Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire
Werken bij Horacio Oduber Hospital Werken bij White Yellow Cross Werken bij BearingPoint
Werken bij Openbaar Lichaam Bonaire Werken bij Rijksdienst Caribisch Nederland Werken bij HBN Law & Tax
Werken bij Algemeen Pensioenfonds Sint Maarten Werken bij SOAB Werken bij Gemeenschappelijk Hof van Justitie
Werken bij Port St. Maarten Werken in de Caribbean Werken bij Stichting WeConnect
Werken bij Raad van Advies Sint Maarten Werken bij NDF Holding Werken bij SBAB
Werken bij Ministerie van Economische Ontwikkeling Werken bij Sociaal Economische Raad Werken bij Algemeen Pensioenfonds van Curaçao


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De National Carrièrebeurs op 22 & 23 maart 2024 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax was de host van de 25ste editie van De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.

Ataniro

Emma Heesters

WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kon je gratis ruim 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Stichting WeConnectJobnet - Matching Your TalentSLAM!KNAEK