10 dingen die je moet weten VOORDAT je aan je carrièresprint begint

Carrièremogelijkheden, Carrièretips

Gouden tips en mooie verhalen van vrouwen zoals jij en ik.

  1. Eerste indruk is echt belangrijk, maar werkt anders bij vrouwen
  2. Maak duidelijk wat je WEL wilt
  3. Waak voor de mismatch: Er zijn banen, bedrijven en collega's die je maar beter kunt mijden
  4. Wat jou motiveert kan een ander compleet demotiveren
  5. Ken je grenzen en onderhandel niet met de portier
  6. Succes en populariteit zijn geen constante, groeisprongen
  7. Investeer in een vangnet
  8. Vergeef de ouderwetse hork, hij/zij heeft last van de macht der gewoonte
  9. Voel je niet te goed voor kantoorpolitiek
  10. Je carrière is een marathon

Samen met het publiek zal Ellen Soentken en de panelleden spreken over de beste levenslessen tot nog toe. Bloopers, wijze lessen, aha momenten, harde lessen en geluk bij een ongeluk.
Omdat het hier gaat over mensen zoals jij en ik, zullen terloops ook Ellen Soentken's archetypen model De 7 Ondeugden, en het motivator onderzoek 2014 ter sprake komen.

Na deze sessie is er gelegenheid om contact te maken met de panelleden. Ook kun je aan Ellen Soentken vragen 'welk archetype je bent'. Met Ellen Soentken's archetypen kom je erachter waardoor je blokkeert en hoe je naar grootheid opschakelt in slechts enkele seconden.
 
Vul de Motivator Survey in en kom naar het evenement en ontdek welke factoren jou drijven. Daarnaast leer je welke van de volgende archetypen je in je hebt (Heks, Kwezel, Hoer, Maagd, Duivel, Judas, Verlosser en God). Elk archetype heeft zijn of haar favoriete gedrag, manier van leven, voorkeuren voor carriere en drijfveren.

Met kennis van waarom je doet wat je doet (en hoe je leidinggevende en teamleden in elkaar zitten) ben je in staat om je doelen in een fractie van de tijd te bereiken, met meer plezier en .. energie over! Ontdek het en neem deel aan dit inspirerende netwerkevenement! Het doel is om het zo interactief en persoonlijk mogelijk te maken - om dit te laten gebeuren wordt je, bij registratie, gevraagd om een enquête over jouw motivatoren te beantwoorden.

Dit onderzoek zal helpen om een op maat gemaakt evenement met persoonlijke inzichten en motivatie te geven aan het publiek - De algemene resultaten zullen worden gedeeld op een leuke en tot nadenken stemmende manier; Ellen zal ook beschikbaar zijn voor alle aanvragen voor individuele feedback.

DOE MEE AAN HET MOTIVATOR ONDERZOEK EN ONTDEK ALLES OVER MOTIVATIE OP DE BEURS:
https://www.surveymonkey.com/s/motivatorsurvey-carrierebeurs2014

 Let op: er is plaats voor 80 bezoekers dus wees er snel bij, want vol=vol!

Mijn account

Je bent niet ingelogd.