Bedrijfspresentatie: OLVG, ziekenhuis met een hart

Bedrijfspresentatie, Zorg & Welzijn

Bij OLVG zijn we allemaal een beetje eigenwijs maar op een goede manier. We steken onze mening niet onder stoelen of banken en communiceren open en eerlijk, met aandacht voor elkaar. Via korte lijnen, waarbij iedere mening telt. We zeggen op respectvolle wijze waar het op staat, zijn ruimdenkend, persoonlijk en oprecht. Dat past bij de onbegrensde uitdagingen én mogelijkheden van een wereldstad.

Door

Gespreksleider

  • Na haar verpleegkundige opleiding heeft Anita zich vrij snel gespecialiseerd tot dialyseverpleegkundige. In 2013 heeft zij haar opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. Sinds juni 2021 is zij voorzitter van het Verpleegkundig Stafbestuur binnen OLVG. Dit combineert zij met haar werk op de Dialyseafdeling.

    Anita spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Anne Bart is sinds april 2014 in dienst van OLVG. In 2008 is hij begonnen aan de verpleegkundige opleiding. Na 2 jaar op een algemene chirurgie afdeling gewerkt te hebben heeft hij gekozen voor de Intensive Care opleiding binnen OLVG. Vanaf december 2019 is hij meewerkend teamleider op de Intensive Care en daarnaast is hij vicevoorzitter van het Verpleegkundig Stafbestuur bij OLVG. 

    Anne Bart spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.