Boost je carrière met je Female Factor

Vrouw & Carrière

De Female Factor workshop is een interactieve en empowering ervaring die je helpt je potentieel te actualiseren en het leven ten volle te leven. Het combineert serieuze inhoud met een vleugje humor en is speciaal ontworpen voor ambitieuze vrouwen die succes willen bereiken in zowel hun persoonlijke als professionele leven. De workshop behandelt onderwerpen als de impact van het vrouw zijn op het realiseren van je dromen, de rol van negatieve emoties, de invloed van het bewustzijn en onbewustzijn op het bereiken van doelen. Na de workshop zul je een nieuwe kijk hebben op hoe je meer vreugde in je leven kunt brengen en kunt vertrouwen op je intuïtie als vrouw. Mis deze kans niet om je carrière een boost te geven met nieuwgevonden zelfvertrouwen.

Door

Gespreksleider

 • Dounia Lkoundi

  Dounia Lkoundi is een speciale mindset coach voor vrouwelijke leiders, die hen helpt om beperkende overtuigingen en negatieve patronen te doorbreken zoals het niet waard voelen of niet goed genoeg voelen. 

  Natuurlijke eigenwaarde, overvloed en innerlijke kracht krijgen dan weer de overhand.

  Haar bewezen methoden stellen haar klanten in staat een betere toekomst voor zichzelf en hun gezin te creëren. Dounia heeft meer dan 150 vrouwen aan een echte doorbraak geholpen met 100% succes.

  Dounia spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.