Hoe maak jij het verschil voor jouw goede toekomst? Bouw mee, groei mee, doe mee.

Overheid

De wereld verandert snel. Jouw woon-, werk- en leefwereld heeft te maken met allerhande ontwikkelingen om onze omgeving schoon, gezond, veilig en duurzaam te houden. De moderne overheid is een dynamische omgeving die proactief is en anticipeert op deze toekomstige ontwikkelingen . Kortom, wij zijn bezig met jouw toekomst! Wat dat voor jou betekent en vooral je carrièrekansen om daar zelf aan bij te dragen hoor je in deze workshop aan de hand van drie kern thema’s: de energietransitie, de datagedreven overheid en je duurzame leefomgeving. Werken bij de overheid saai? Die tijden zijn al lang voorbij. Deze workshop mag je niet missen.

  •       De energietransitie – Wat betekent dat en hoe draag jij daaraan bij aan je eigen duurzame toekomst? Door Maurits Korse.
  •       Data gedreven werken – Een moderne overheid denkt pro-actief, maar wat betekent dat voor jou? Door Esmeralda Walroud.
  •       Jouw leefwereld morgen – Hoe heb jij positief  invloed op de inrichting van je leefwereld? Maatschappelijk, veilig, sociaal en inrichting. Door Rachel Postuma.

Door

Gespreksleider

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.