You got it girl! Boost your digital career

Vrouw & Carrière

Deze workshop staat in het teken van digitalisering en talent. En waarom pas jij als hoogopgeleide vrouw zo perfect in deze digitale wereld. You got it!

Welke technologische ontwikkelingen zien we? Wat is de impact op organisaties, leiderschap, jobs en talent?

Twee jaar geleden gaf Geke ook een workshop op de Nationale Carrièrebeurs. Hier heeft zij een aantal positieve reacties op gekregen:

"Afgelopen april (2019) ben ik op de Nationale Carrièrebeurs in contact gekomen met jou en RightBrains. Hier raakte ik zo geïnspireerd en enthousiast over de IT, dat ik steeds meer begon na te denken over een carrière in de IT. In mei heb ik de keuze gemaakt om een traineeship in de IT te volgen en sinds juli ben ik met veel plezier aan het werk als SaaS/Ops Engineer bij ING. Dit komt mede door jouw inspirerende presentatie op de Carrièrebeurs en ons fijne gesprek hierna, dus daar wil ik je graag voor bedanken! Ik heb het onwijs naar mijn zin bij m'n nieuwe baan en ben van plan om veel te leren, dus het is een hele goede keuze geweest! Heel erg bedankt en ga vooral zo door, omdat je hier heel veel vrouwen mee motiveert."

Door

Gespreksleider

Mijn account

Je bent niet ingelogd.