De Nederlandse Carrièredagen 2010

Een recordaantal van ruim 10.000 bezoekers vond op 12 en 13 november de weg naar Amsterdam RAI waar De Nederlandse Carrièredagen plaatsvonden. Hiermee waren De Nederlandse Carrièredagen het best bezochte carrière-evenement van najaar 2010!

Ruim 10.000 studenten, starters en professionals bezochten De Nederlandse Carrièredagen en maakten kennis met de vele topwerkgevers.

Workshops

Ook dit jaar was er een veelzijdig aanbod van carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops in de branches techniek, IT, farmacie, accountancy, juridisch en het bank en verzakeringswezen. Nieuw dit jaar waren de workshops in de branches chemie & life science en maritiem, offshore & dredging. Daarnaast waren er ook workshops die zich speciaal richtten op PhD students, young professionals en high potentials.

Opening

De Nederlandse Carrièredagen werden geopend door gastvrouw presentatrice Nikkie Plessen en strafadvocaat Oscar Hammerstein. Oscar Hammerstein ging hierbij uitgebreid in op zijn carrière, waarna hij de beurs opende met een ferme slag op de gong. Na de opening verzorgde de topadvocaat een (erg druk bezochte) carrièreworkshop, waarin zijn carrière, de keuzes die hij hiervoor maakte en de dilemma's waar hij als strafadvocaat mee te maken heeft centraal stonden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEK