De Nederlandse Carrièredagen 2012

De Nederlandse Carrièredagen 2012 vonden plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2012 in Amsterdam RAI en werden in totaal door maarliefst 11.050 mensen bezocht.

Persbericht 23.11.2012 - dag 1

Klaas Knot: 'Alle reden voor optimisme'

Stampvolle workshops en een megadrukke beursvloer. Oriënteren op de arbeidsmarkt gebeurt vandaag op De Nederlandse Carrièredagen. Met 6.500 bezoekers is het de eerste dag van dit twee dagen durende carrière-evenement zelfs nog drukker dan vorig jaar, toen de beurs een recordaantal bezoekers wist te trekken. Naar verwachting zullen in twee dagen circa 11.000 mensen de beurs bezoeken. Lees het persbericht »

Persbericht 24.11.2012 - dag 2

Recordaantal bezoekers op De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen hebben een recordaantal bezoekers getrokken. In totaal bezochten 11.050 mensen vandaag en gisteren de Amsterdam RAI. Onder hen bevond zich een groot aantal high potentials, en zo werd de beursvloer het startpunt van een aantal veelbelovende carrières. Lees het persbericht »

Deelnemende organisaties

Bekijk een alfabetisch overzicht van de organisaties die deelnamen aan De Nederlandse Carrièredagen en/of De Branchegerelateerde Carrièredagen 2011. Bekijk de deelnemende organisaties »

Workshops

Bekijk de workshops »

Sprekers

Het overzicht van vakdeskundige sprekers die deelnamen aan een of meerdere workshops tijdens De Nederlandse Carrièredagen 2012, op 23 en 24 november in Amsterdam RAI.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEK