Hospitality de start van je persoonlijke groei en boost voor je carrière

Vakinhoudelijk

Carrière maken in de horeca? Ja het kan! Betekent dit dan dagen – en nachtenlang doorwerken zonder veel vrije tijd? Integendeel! Maak kennis met Rientz, dé Executive Chef van RAI Amsterdam, die je graag vertelt over hoe hij gestart is bij de RAI Amsterdam en waarom hij hier nog met enorm veel plezier werkt.

Lennart vertelt je met plezier hoe waardevol het is om in de hospitality te werken en hoe dit jou persoonlijke ontwikkeling een extra boost kan geven. Is werken in de horeca hard werken voor weinig? Ook dat is al lang niet meer waar – Lennart vertelt je graag waarom.

Dus twijfel je nog of werken in de horeca iets voor jou is? Laat je inspireren en enthousiasmeren door Rientz en Lennart!

Door

Gespreksleider

 • Lennart Maas is een hotelier pur sang en werkt vanaf zijn studententijd al in de horeca. Voor Lennart is horeca veel meer dan werken in een restaurant, café of hotel, het is de wereld van de hospitality, van afwisseling en het werken met veel verschillende mensen en prachtige locaties.

  Lennart heeft 8 jaar in het buitenland gewerkt, waaronder Abu Dhabi en Dubai en is in Amsterdam General Manager geweest van het Victoria Hotel in Amsterdam. Vanuit zijn enthousiasme voor hospitality heeft Lennart de Week van de Horeca opgericht en neemt hij regelmatig deel aan hospitality events. Nu werkt Lennart als Manager van de RAI Hotel Services, waarbij hij met zijn team zorg draagt voor duizenden hotelovernachtingen in Amsterdam voor Internationale bezoekers.

  Lennart spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

 • Rientz Mulder is de Executive Chef van RAI Amsterdam. Onder de RAI ligt een heel netwerk van tunnels en kelders. In het centrum van deze prachtige, ondergrondse wereld liggen de keukens waar de Basement Chefs hun kunsten verrichten. Van galadiner tot congres of beurs – de catering van de RAI heeft de mogelijkheden, logistieke slagkracht én de flexibiliteit om van ieder evenement een culinair succes te maken. Rientz is de trotse founding father van deze Basement Chefs. In zijn rol is Rientz verantwoordelijk voor de visie en kwaliteit van alle food & beverage bij de RAI. Daarbij geeft hij inspirerend leiding aan een gaaf keukenteam dat in een paar jaar tijd groeide van een goed bewaard geheim tot de trendsettende cateraar van RAI Amsterdam met een voorliefde voor lokale producten. Een team dat daarnaast bekend staat om hun creatieve strijd tegen food waste.

  Rientz spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.