Kandidaten in de rij voor een nieuwe uitdaging

25.11.2011 | Persbericht De Nederlandse Carrièredagen 2011

Dat carrièrebeurzen populair zijn voor de oriëntatie op een nieuwe baan, tonen de druk bezochte beursvloer en de overvolle workshopzalen op de Nederlandse Carrièredagen aan. Met 6.300 bezoekers vandaag op de eerste dag, zal dit twee dagen durende evenement in de Amsterdam RAI de bezoekersaantallen van vorig jaar zeker evenaren. Naar verwachting zullen in twee dagen circa 11.000 mensen de beurs bezoeken. Dit zijn er bijna 1000 meer dan vorig jaar.

Met een slag op de gong opende oud CEO Siemens Nederlands, Martin van Pernis, de vierde editie van De Nederlandse Carrièredagen. Van Pernis, die zelf een carrière van 40 jaar achter de rug heeft bij deze techniek gigant, adviseert de aanwezige talenten toch om niet langer dan vijf jaar bij een baas te blijven…

Onder de workshops was ‘Snelle carrièremakers’ duidelijk één van de favorieten. Onder leiding van Nikkie Plessen gaven Young professionals, die over hun carrièrepad rennen, tips aan de gewillige bezoekers, die rustig 20 minuten in de rij stonden voor een plekje in de zaal. Met gespitste oren werden er aantekeningen gemaakt. “Dit wil ik ook!”

Aanwezige werkgevers konden de drukte haast niet aan. Wim Fransen van USG Energy: “Deze beurs is top. Het gaat boven verwachting goed. De kwaliteit is hoog en de diversiteit van de bezoekers groot. Ook met veel goede professionals gesproken. Volgend jaar weer!” Beursmanager Liselotte Wannijn is blij met de reacties: “En ik reken morgen op net zo’n goede tweede dag.”

De Nederlandse Carrièredagen 2011

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEK