Overwerken met een iPhone voor een goede carrière

26.11.2011 | Persbericht De Nederlandse Carrièredagen 2011

Een pleaser met een iPhone, die houdt van overwerken, maakt kans op een goede carrière. Zo blijkt uit de enquête die werd afgenomen bij de bezoekers van De Nederlandse Carrièredagen. Deze beurs, gericht op laatstejaars studenten en starters op de arbeidsmarkt, vond op 25 en 26 november plaats in de Amsterdam RAI en is door bijna 11.000 mensen bezocht.

Bezoekers kregen de vraag voorgelegd: waarmee maak jij carrière? Opvallend genoeg is het niet verstandig om je als een haantje de voorste te presenteren, veel starters kiezen er eerder voor een hun toekomstige werkgever te pleasen. Dat overwerken daarbij hoort, nemen ze voor lief. LinkedIn stoot Facebook en Twitter met gemak van de troon, maarliefst 64 procent meent dat een profiel op LinkedIn dé manier is om je zakelijk goed te profileren.

 Waar BlackBerry toch wel bekend staat als zakelijke telefoon, zijn de toekomstige professionals nog niet helemaal overtuigd dat deze smartphone hen gaat helpen bij hun carrière. Wanneer ze de keus voorgelegd krijgen is de iPhone favoriet, gevolgd door de Android.

 De Nederlandse Carrièredagen heeft een recordaantal bezoeker getrokken en was daarmee een startpunt van een groot aantal veelbelovende carrières.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
JobnetSLAM!KNAEK